Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Karlova Ves, Mlynská dolina

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj veľkometrážny tehlový 3 izbový byt v unikátnom projekte REZIDENCIA, ktorý má krásnu priestrannú loggiu s terasou, pivnicu a garážové miesto. Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí /3 p. 11 ročnej NOVOSTAVBY s výťahom v zateplenom bytovom dome. Nehnuteľnosť sa nachádza v uzatvorenomm areáli v mestskej časti Karlova Ves, Staré Grunty. Kvalitné, moderné bývanie ponúka spojenie komfortu života v hlavnom meste a zároveň pokoja mestskej časti. Výnimočnosť je tichá lokalita pre život, výborné dopravné napojenie či už na obchvat alebo priamo do centra, kvalitná infraštruktúra a relax blízkej prírody.

Vychutnajte si komfort bývania v atraktívnej mestskej časti, ktorá má príjemnú severo-západnú a juho-západnú orientáciu. Ideálna kombinácia – priestranný a krásne presvetlený byt s rozlohou 124,20 m² s pivinicou + garážové miesto + loggia s terasou, ktorá má rozlohu 26,55 m².
Dokonalý priestor pre moderné, či ekologické a zdravé bývanie, ktoré má náklady na bývanie 127 eur správca + 14 eur garáž + 45 eur elektrika + 50 eur plyn.
TV a internet OPTIKA od UPC (dá sa aj ORANGE, TELEKOM).

DISPOZÍCIA:

Dispozične byt pozostáva z priestrannej predsiene, ktorá ponúka dostatočný úložný priestor. Chodba ponúka okrem izieb aj samostatnú miestnosť pre šatník s rozlohou 3,58 m². Kuchyňa s kuchynskou linkou a komorou, ktorá je spojená s obývacou izbou a výstupom na priestrannú loggiu s terasou. Ďalej nehnuteľnosť ponúka samostatnú spáľnu, detskú izbu s výstupom na terasu, kúpeľňu s vaňou, samostatné WC s umývadlom.
Vykurovanie je riešené vlastným plynovým kotlom so zásobníkom - v obývacej izbe je FANCOIL - ventilátorový konvektor pracujúci na princípe teplovýmennej plochy s núteným prúdením vzduchu, zaisteným vstavaným ventilátorom na podlahe. V izbách je vykurovanie radiátormi s reguláciou.
Murovaná pivnica má dostatok úložného priestoru.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Novostavba je vo vysokom štandarde s využitím kvalitných materiálov: plavajúce parkety, kvalitné dlažby, obklad, kuchynská linka na mieru so vstavanými elektr. spotrebičmi zn. BOSCH, pracovná doska je z kameňa. Pri kuchynskej linke je komora, ktorá má 3,35 m². Svetlo do nehnuteľnosti privádzajú veľkoformátové hliníkové okná s vonkajšími roletami a sieťkami proti hmyzu, vstup zabezpečia bezpečnostné dvere, videovrátnik, kvalitné masívne bezfalcové interiérové dvere, dostatočný úložný priestor zabezpečia vstavané šatníkové skrine na mieru. Loggia s terasou je obľúbeným miestom na oddych, relaxáciu a trávenie kvalitného času, najmä v lete. Sú tienené elektrickou kazetovou Markízou. Vo vnútri je nainštalovaná 2 r. klimatizácia.
Byt sa ponúka zariadený.

Bytový dom je zateplený moderným zatepľovacím systémom, ktorý zabezpečí komfort bývania. Po otvorení vstupnej brány domu, ktorá je na kľúč vchádzate do chodby - snímaná je kamerovým bezpečnostným systémom. Samotný areál je snímaný kamerovým systémom, vstup cez bráničku do areálu je na kód, diaľkovým ovládačom sa otvára brána pre auto.

STAV PARKOVANIE:

Parkovanie zabezpečí vonkajšie parkovanie alebo vnútorné garážové miesto, ktoré si môžete dokúpiť za 25.000 Eur (nie je podmienkou, je na dohode).

VÝHODY LOKALITY:

Okolie ponúka kompetnú občiansku vybavenosť v blízkosti domu: poliklinika Mlynská dolina, školy, škôlky, obchody, pošta, reštaurácie, kaviarne, BILLA, neďaleko je Galéria Cubicon, fitness, OC TERNO, OC Centrum Karlova Ves, KAUFLAND, ZOO, kostol, Horský park, Botanická záhrada. Za pár minút sa po D2 dostanete do nákupno – zábavných centier BORY MALL, Eurovea alebo AUPARK.V pešej dostupnosti je zástavka MHD.

NÁZOR MAKLÉRA:

Výhodou bývania je tichá lokalita, ktorá zabezpečí príjemné a bezpečné bývanie v samotnej novostavbe, v areáli.
Pre klientov, ktorí ocenia výnimočnosť nehnuteľnosti svojou kvalitou, priestrannosťou, krásnym výhľadom, lokalitou, dobrou dostupnosťou do centra, excelentné dopravné napojenie na obchvat alebo priamo do centra, blízkosť prírody.

Ak Vás ponuka oslovila, rada Vás privítam a prevediem obhliadkou nehnuteľnosti.
Neváhajte a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti ešte dnes.

"Vaše budúce bývanie sa nachádza v úžasnej lokalite, ktorej prednosti oceníte"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64425 ivetamolnarova[at]haloreality.sk 620000
35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia