Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Bratislava Karlova Ves, Mlynská dolina - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 2-izbový 45m² byt v študentskej lokalite Bratislava Mlynská dolina s výborným prístupom ku všetkým potrebným službám a zariadeniam, priamo naproti internátu. Okolie bytu je plné pohodlia a praktických výhod, vrátane materskej škôlky, kaderníckych salónov, kostola a ďalších obchodov a služieb. Od nákupného centra Galéria Cubicon s obchodmi ako Billa, drogéria DM, kníhkupectva Martinus a kaviarni Foxford Vás delí len krátka prechádzka. Pre aktívnych ľudí je k dispozícii posilňovňa Hamilton, a pre oddych a zábavu môžete navštíviť aj blízku zoologickú záhradu. Mestskou dopravou (autobusmi č. 31 a 39) sa ľahko dostanete do centra Bratislavy. V rámci bytového komplexu nájdete aj priestory určené na hry detí a dokonca aj malé futbalové a basketbalové ihrisko.

DISPOZÍCIA:

Tento dvojizbový byt ponúka moderné bývanie v novostavbe s praktickým rozložením. Obývačka a kuchynská linka sú oddelené posuvnými dverami, ktoré umožňujú flexibilnú konfiguráciu priestoru a zebezpečujú kuchársky kútik. Na kuchynskej linke dominuje neonové osvetlenie. Byt je vybavený základným zariadením a k dispozícii je aj umývačka riadu. Z obývačky je prístup na malý balkón. V spálni nájdete zabudovaný šatník na mieru a veľkú posteľ, ktorá efektívne využíva priestor.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

V celej nehnuteľnosti sa využíva drevo, vrátane podláh a dverí, čo pridáva k útulnosti a estetike bytu. Okná v obývacej miestnosti sú pomerne veľké, čo zabezpečuje dostatok denného prírodného svetla a vytvára priestor s príjemnou atmosférou. Byt je orientovaný na južnú stranu, čo prispieva k dobrému osvetleniu a slnečnému teplu. Byt je vykurovaný podlahovým kúrením, čo zabezpečuje rovnomerné a efektívne ohrevovanie.

VÝHODY:

V okolí bytu nájdete všetky potrebné služby a obchody, vrátane materskej škôlky, kaderníckych salónov, obchodov a nákupného centra Galéria Cubicon s rôznymi obchodmi. Mestskou dopravou sa môžete ľahko dostať do centra Bratislavy. Byt je novostavba a nachádza sa v dobrom stave, s modernými vybavením. Dispozícia bytu je dobre premyslená. Podlahové kúrenie zabezpečuje komfortné bývanie a rovnomerný ohrev. V rámci bytového komplexu nájdete priestory určené na hry detí a dokonca aj futbalové a basketbalové ihrisko pre športové aktivity. Byt je orientovaný na južnú stranu, čo prispieva k príjemnej atmosfére a dostatku prirodzeného svetla. V cene bytu je zahrnutá aj pivnica, ktorá poskytuje ďalší úložný priestor.

MESAČNÉ NÁKLADY:

základné mesačné náklady sú približne 150 eur, ktoré nezahŕňajú internet, ktorý si nový majiteľ môže zariadiť podľa svojich preferencií. Ak uvažujete o investovaní do nehnuteľnosti na prenájom, potenciálny nájom môže dosahovať až 800 eur mesačne.

Provízia pre RK je už započítaná v cene.

Nezmeškajte príležitosť vidieť tento moderný byt v Mlynskej doline a dohodnite si obhliadku už dnes!

"Pohodlné a funkčné bývanie v blízkosti všetkých potrebných služieb"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64150 katarinaparsova[at]haloreality.sk 213990
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia