Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Dúbravka, Drobného - po kompletnej rekonštrukcii + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj krásny, slnečný, kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt vo vyhľadávanej časti Bratislavy a to Dúbravke.
Celková plocha bytu je 70,09 m² + loggia vo výmere 3,92 m² + pivničná kobka 1,32 m².
Nachádza na 5. poschodí. Situovaný je v pokojnej časti Dúbravky v bytovom dome, ktorý je kompletne zateplený, nové vstupné dvere, vstup aj výstup na čipy, kamerový systém. Pozostáva z troch obytných miestností, kuchyne, predsiene, kúpeľne, WC, komory.
Tiež je tu zriadený optický internetový rozvod. V okolí bytu je dostatok parkovacích miest.
Byt je orientovaný na dve svetové strany.

DISPOZÍCIA BYTU:

Rozloženie bytu má tvar písmena "U".
Pri vstupe do bytu nás čaká predsieň so zrkadlovou vstavanou skriňou, z ktorej sa vchádza do priestrannej obývačky, ktorá je prechodom spojená s kuchyňou. Z kuchyne sa dostaneme na loggiu a do prvej samostatnej izby.
Ďalej sa zo vstupnej predsiene dostaneme chodbou do druhej samostatnej izby. Z chodby sú samostatné dvere do kúpeľne, WC a komory.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Do bytu sa vchádza cez nové bezpečnostné dvere od firmy ADLO. Tieto poskytnú Vášmu novému domovu dostatočný pocit bezpečia.
Byt má 5 komorové plastové okná, v celom byte sú plávajúce laminátové podlahy, v kúpeľni, WC, komore a kuchyni je dlažba. Interiérové dvere sú nové drevené aj so zárubňami. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom, umývadlom so skrinkou a zrkadlom. V komore sú odkladacie police a vývod na práčku. Kúrenie je centrálne, radiátory sú s novými meračmi tepla. Kuchyňa je vybavená novou kuchynskou linkou so spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra, umývačka, digestor a chladnička ). Vo vstupnej predsieni sú dvoj dverové rolldory a na chodbe k izbe 4 dverové rolldory. Byt bol kompletne a kvalitne zrekonštruovaný v 5/2021.
Čiastočné zariadenie nábytkom je na dohode.
Mesačné náklady pre tri osoby: 173 €, elektr.energia 25 €, plyn 6 €,

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom je z panelu a bol daný do užívania v r. 1974. Vchod do bytového domu je na čip, v dome sú 3 výťahy, z toho 1 veľký dopravný. Bytový dom je kompletne zateplený, vymenené sú hlavné rozvody elektriny a stúpačky. Spoločné priestory v dome sú pekné a udržiavané v čistote. Kamery vo vchode aj vonku na rohoch bytového domu.

LOKALITA:

Nachádza sa v pokojnej a príjemnej lokalite. Slušní susedia. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti domu sa nachádza tenisový kurt, sieť obchodov, pošta,zdravotnícke stredisko, škôlky, školy. Rýchla dostupnosť autom na diaľnicu. Neďaleko od športoviska Pekníkova: vonkajšie fitness, tenisové a multifunkčné ihrisko, detské ihrisko, https://www.dubravka.sk/sk/kam-v-dubravke/volny-cas/parky/park-peknikova.html.
MHD je cca 7 minút pešou chôdzou.
Les je vzdialený cca 2 km.

VÝHODY:

- v perfektnej lokalite
- vhodný aj na prenájom
- veľké parkovisko vedľa domu
- skvelá občianska vybavenosť
- les v blízkosti, turistika, cykloturistika, vyhliadka na Devínskej Kobyle

Čo viac dodať k tejto nehnuteľnosti? Poďme sa spolu pozrieť do tohto bytu a vychutnajme si celú jeho krásu priamo v ňom.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
57530 adriankiripolsky[at]haloreality.sk 233000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia