Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Bratislava Devínska Nová Ves, Istrijská - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj veľmi príjemný, vynovený 2-izbový byt v bytovom dome z roku 2010, v Bratislave, Devínska Nová Ves, ulica Istrijská - vynikajúca lokalita v srdci Devínskej, v blízkosti Cyklomostu Slobody. Ide o výnimočnú ponuku s množstvom výhod.
Byt sa nachádza na najvyššom, 4.poschodí v nízkopodlažnom bytovom dome s výťahom. Celková podlahová plocha bytu je 57,28 m²- z toho: byt 46,28 m², pivničná kobka 3,66 m², lodžia 7,34 m².
------

BYTOVÝ DOM:

Nízkopodlažný bytový dom zmiešanej konštrukcie (železobetónový skelet, tehlové priečky) bol kolaudovaný v roku 2010. Ide o zabývanú stavbu, kde už nehrozia žiadne neočakávané problémy novostavieb. Je to špecifická stavba, dom má spredu šikmú strechu, vrchné poschodia sú terasovité, inak je strecha domu rovná. Dlhá spoločná chodba k bytom je presklená oknami. Bytový dom je zateplený, bola zrenovovaná strecha. Kvôli zefektívneniu a nižším nákladom bol zrenovovaný vykurovací systém. Bytový dom je čistý, pekný, udržiavaný. V dome je výťah. Na prízemí bytového domu sú rôzne prevádzky (obľúbená kaviareň/ zmrzlináreň, lekáreň).
------

DISPOZÍCIA:

Vstupná predsieň, kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou, priestranná obytná miestnosť spojená s kuchyňou (kuchynský kút), nepriechodná spálňa so vstupom na priestrannú lodžiu. Na prízemí bytového domu sa nachádza veľká pivničná kobka (3,66 m²).
Byt je teplý, svetlý,slnečný, orientovaný na západ. V letných horúčavách pomôže klimatizácia a tiež roletky na strešných oknách.
Oproti bytovému domu sú nízke rodinné domy, z bytu je krásny, nerušený výhľad do diaľky, na záhrady rodinných domov, zeleň v okolí Moravy a krásne západy slnka. Maximálne súkromie.
------
STAV a ZARIADENIE:
Byt je vo vynikajúcom stave, ako nový. V roku 2018 bola zrekonštruovaná kúpeľňa, kuchyňa (používaná minimálne) a vymenené podlahy; nové okno a balkónové dvere v spálni sú z januára 2022.
Byt je zariadený skôr vo vidieckom štýle; v byte zostáva kuchynská linka so vstavanou sklokeramickou varnou doskou a vstavanou rúrou. V kúpeľni je rebríkový elektrický radiátor. Výhodou je tiež nainštalovaná klimatizácia (2017).
------

LOKALITA:

Ponúkaný byt sa nachádza vo výbornej lokalite, v srdci starej Devínskej Novej Vsi - okraj sídliska, v tesnom susedstve s rodinnými domami, dobré parkovanie, kúsoček od Cyklomostu Slobody. Východisko cyklotrás, cyklomost do Rakúska. Krásne okolie Moravy a miestny rybník oceníte, či si chcete zabehať, ísť na prechádzku alebo na cyklotúru. Les s turistickými trasami cez pohorie Devínskej Kobyly, Sandberg -vzdialené asi 15 min. pešo.

Zároveň sa v pešej dostupnosti nachádza kompletná občianska vybavenosť - školy, škôlky, umelecká škola, zdravotné stredisko, kostol, pošta, obchody (Kraj, Terno), športoviská, reštaurácie, detské ihriská, zastávka MHD (200 m). Do centra mesta sa MHD dostanete za 30 min., Volkswagen, obchody LIDL, Tesco, OC Glavica - 6 min. MHD. OC Bory Mall, Kaufland, Hornbach, Merkury Market a mnoho iného - do 8 min. autom.
------
CELKOVÉ HODNOTENIE:
Výhody:
- 13-ročný, zabývaný, nízkopodlažný dom vo veľmi dobrom stave
- zrekonštruovaný byt, po vymaľovaní (spálne) okamžite obývateľný
- praktická dispozícia bytu, primerane veľká kuchynská linka
- priestranná lodžia s nerušeným výhľadom
- veľká pivnica, kde si môžete odložiť aj bicykel
- klimatizácia
- najvyššie poschodie - susedia nad Vami nie sú, takže Vás nikto rušiť nebude; strecha je bezproblémová
- vynikajúca lokalita - malá mestská časť, vynikajúca občianska vybavenosť, nádherná príroda.
Medzi drobné nevýhody patrí bariérový vstup na lodžiu (2 schodíky) a zvýšený pohyb chodcov a cyklistov po širokom chodníku pred domom. To však len dokazuje obľúbenosť lokality.
Ide o veľmi zaujímavú ponuku, odporúčam obhliadku.

"Pekný byt v peknom dome v skvelej lokalite"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62781 jananejedlikova[at]haloreality.sk 150000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia