Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Bernolákovo, okr. Senec - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 4 izbový rodinný dom typ bungalov v starej časti Bernolákova. Dom je postavený na pozemku celkovej výmery 366 m², z toho zastavaná časť domu je 109 m². Úžitková plocha domu tvorí 85,25 m². Dom je murovaný a zateplený polystyrénom.

Dispozícia domu: zo vstupnej chodby je prístup do šatníka a chodby, ktorou sa dostaneme do obývacej miestnosti prepojenej s jedálňou a kuchyňou. Z obývačky je výstup na terasu. Z chodby je vstup do troch spální a kúpeľne s toaletou. Výsuvnými schodmi je tiež možné vyjsť na pochôdznu povalu, ktorá slúži ako odkladací priestor.

Rozmery:
vstupná chodba ( 5,5m²)
šatník (3,3 m²)
obývačka (15,2 m²)
kuchyňa (7,3 m²)
3 spálne (14,2 m², 11 m² a 10,2 m²)
kúpeľňa s WC (5,2 m²).
terasa (6,3 m x 2,5m).

Dom je napojený na všetky IS. Kúrenie zabezpečuje plynový kotol značky Protherm umiestnený vo vstupnej chodbe, kúrenie podlahové teplovodné v celom dome je podlahové teplovodné kúrenie. V obývačke je predpríprava na klimatizáciu a krb.

Vybavenie domu: V šatníku je policová zostava s vešiakovou časťou značky Komandor a práčka. V kuchyni je kuchynská linka značky Decodom, chladnička značky Whirlpool, vstavaná sklokeramická doska Gorenje a vstavaná elektrická rúra Indesit. V obývačke je priestranný rozťahovací gauč, v jedálni rozťahovací stôl so sedením pre 6 ľudí.
V jednej zo spální je manželská posteľ z masívu s nočnými stolíkmi. V tejto izbe je tiež priestor pre veľkú vstavanú skriňu. Ďalšia spálňa slúži ako detská izba a tretia momentálne plní funkciu „skladu“. V oboch izbách je priestor na menšie vstavané skrine. V dome je laminátová podlaha a vo vstupnej časti, kuchyni a kúpeľni je dlažba. Celé zariadenie domu je nové (používané menej ako rok). Po dohode je možné odkúpiť aj pohyblivé zariadenie domu (nábytok, chladnička, práčka...).

Na pozemku sú urobené spevnené plochy zo zámkovej betónovej dlažby (parkovacie miesta pre dve autá, prístupový chodník k domu, terasa a chodník okolo domu) Pozemok je z bočných strán oplotený betónovým plotom do výšky 1,7m a zo zadnej, terasovej strany je oplotený kovovým pletivom. Z prednej časti je predpríprava na plot a bránu. Na pozemku je vŕtaná studňa do hĺbky 7m. Pozemok je otočený na sever z prednej časti (vstup, detská izba a kuchyňa), obývačka a ďalšie dve spálne sú otočené na juh.

Dom sa nachádza v kľudnej starej časti obce Bernolákovo. V obci je kompletná občianska vybavenosť (Billa, Terno, lekáreň, drogéria, niekoľko reštaurácii, zdravotné stredisko, 10 min. chôdze je na vlaková stanica, za 20 min. chôdze sa dostanete do Lidla). Kúsok od domu je cyklochodník, ktorý Vás zavedie z jednej strany do Novej Dedinky a z druhej strany do Ivánky pri Dunaji. Do 20 min. sa dostaneme autom do BA a do 10 min do Senca.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
41813 * 214000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia