Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chalupa Bátovce

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na predaj krásny, romantický a pôvodný rodinný dom/chalupu, vhodný na predovšetkým na chalupárčenie, prípadne aj trvalé bývanie.

Rodinný dom sedliackeho typu sa nachádza v zastavanej časti obce Bátovce v pamiatkovej zóne obce.

Nehnuteľnosť, ktorá bola postavená prevažne zo zmiešaného stavebného materiálu a čiastočne pálenej tehly, stojí na pozemku s celkovou rozlohou 242 m² (11x23 m). Strecha domu je sedlová s krytinou škridľa.

Dom je v pôvodnom, avšak veľmi zachovalom stave, zdravé a mohutné drevené stropy, široké drevené zárubne s pôvodnými drevenými dverami a typické okenice zdobia dobový priestor interiéru.
Steny sú omietnuté pôvodnou omietkou s maľbami, podlahy pôvodné drevené kombinované so šahanskou dlažbou vo vstupnej miestnosti - kuchynke.

Dispozične dom v tvare písmena "L" pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá zároveň slúžila ako kuchyňa ( 12 m²), priestrannej samostatnej obytnej miestnosti smerom do ulice (20 m²), komory (12 m²), ďalších dvoch obývacích miestností s výhľadom do dvora, samostatnej menšej izby (komory), z ktorej je možné vytvoriť kúpeľňu s toaletou, oddelenej kuchynky, ktorá je taktiež súčasťou stavby. Súčasťou domu je aj pôvodný chlievik, ktorý bol využívaný na chov domáceho dobytka.

Zaujímavosťou nehnuteľnosti je aj prístavba, ktorá bola k domu pristavaná neskôr ako pôvodný dom, pôvodne slúžila ako obchodík alebo holičstvo, nakoľko má samostatný vstup z ulice, aj z dvora. Strecha prístavby je zároveň vyvýšenou terasou priedomia domu, z ktorej je nádherný výhľad na krásnu obec Bátovce.

Kúrenie v čase aktívneho užívania zabezpečovali kachle na pevné palivo ústiace masívnymi komínmi.

Pred domom do 5 m sa nachádza vodovodná šachta, z ktorej je možné napojenie na obecnú kanalizáciu aj vodovod, taktiež elektrický stĺp, z ktorého je možné napojiť do obydlia elektrinu. Možné je tiež napojiť sa na plyn, nakoľko najbližšia prípojka je asi 5 m od pozemku. IS sú aktuálne v riešení terajším majiteľom. Aktuálne sú siete v dome odpojené.

Nehnuteľnosť môže byť po pripojení na siete ihneď obývateľná, avšak s nižším, základným štandardom užívania, strecha aj interiér nutne vyžadujú rekonštrukciu. Fasáda je v zachovalom stave.

Pozemok je oplotený zo všetkých strán.

Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa, nie je zaťažená žiadnym bremenom a kúpou bude voľná podľa dohody, nakoľko je nutné vypratať interiér.

Vzhľadom na vyhľadávanú lokalitu situovanú v prírodou obklopenej Hontianskej župe, možnosť chalupárčenia v jednej z najkrajších pôvodných obcí v regióne, mnoho možností využitia aj na podnikateľské účely, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.

Historická obec Bátovce, prezývaná aj ako "mesto kráľovien" disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, okresné mesto Levice je vzdialené len 10 min. cesty autom, ďalšie okresné mesto Banská Štiavnica vzdialené 30 min. cesty autom.

Okolie Bátoviec ponúka mnoho možností pre záľuby, ako rybárčenie (vodná nádrž Lipovina len niekoľko minút od domu), hubárčenie, prechádzky, športoviská.

Krásne miesto pre relax a trávenie voľných chvíľ s rodinou a priateľmi.

Rada vás prevediem touto zaujímavou nehnuteľnosťou a zodpoviem všetky ďalšie otázky. Neváhajte ma kontaktovať.







"Neopakovateľná možnosť vlastniť dobovú nehnuteľnosť"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
58449 juditajanickova[at]haloreality.sk 29490
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia