Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, Sásová, Mateja Bela

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj jednoizbový byt v Banskej Bystrici, v mestskej časti Stará Sásová na ulici Mateja Bela. Byt o rozlohe 43,3 m² sa nachádza sa na prízemí tehlového, zatepleného bytového domu bez výťahu. Dispozícia bytu sa nám otvára vstupnou chodbou so zádverím odkiaľ je prístup do samostatnej kúpeľne s vaňou, samostatného WC. Ďalej sa posúvame do kuchyne a poslednú samostatnú miestnosť tvorí priestranná izba, ktorá slúži hlavne ako obývacia izba s prakticky poschodovou oddelenou časťou na spanie a východom na lodžiu o veľkosti 4 m². V byte je niekoľko zabudovaných skríň, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru aj tým najnáročnejším klientom. Byt sa predáva spolu so zariadením. V byte boli vykonané rekonštrukčné práce: plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba v chodbe, stierky, murované jadro, znížené stropy s bodovým osvetlením v celom byte. Nízke mesačné náklady sú hlavne vďaka vlastnému plynovému kúreniu a ohrevu vody. K bytu prináleží aj pivnica v suteréne bytového domu. Parkovanie priamo pred bytovým domom. Byt sa nachádza vo veľmi tichej a vyhľadávanej lokalite, s množstvom zelene. V blízkosti kompletná občianska vybavenosť. Právne poradenstvo a vypracovanie ponúk financovania a úhrada všetkých poplatkov ohľadom prevodu vlastníctva bytu je u nás samozrejmosťou.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
43546 andreasimoncikova[at]haloreality.sk 59500
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia